Kermisuitbaters schenken 500 euro aan organisatoren van geslaagd (‘t) Festival

Op 22 mei 2013

Wat enkele maanden geleden begon met een dubbele boeking op het marktplein eindigde afgelopen zaterdag met een mooi gebaar vanwege de kermisuitbaters en een succesvolle editie van ’t Festival.

Door een dubbelboeking met de Pinksterkermis kon ’t Festival dit jaar niet doorgaan op de Markt. Het evenement vond dit jaar plaats achter het administratief centrum. Het gemeentebestuur zorgde voor extra ondersteuning en nam ook de extra logistieke kosten op zich.

Maar ook de kermisuitbaters wilden de organisatoren van ’t Festival bedanken voor het feit dat zij bereid waren hun evenement op een andere locatie te organiseren. Zij kwamen zaterdagavond op de proppen met een cheque van 500 euro die zij in het bijzijn van burgemeester Jan Spooren overhandigden aan de organisatoren van ’t Festival (zie foto copyright Gympie de Rat).

Een mooi gebaar volgens burgemeester Jan Spooren: “Wij appreciëren ten zeerste de geste die de kermisuitbaters op eigen initiatief hebben gedaan. Dit bewijst eens te meer dat we op een goede manier en na onderling overleg tot een geslaagde gezamenlijke oplossing zijn gekomen. Iedereen was overigens erg tevreden met de locatie en organisatie van ’t Festival. Zowel de dj’s, organisatoren als deelnemers waren vol lof. Bovendien was het met meer dan 2000 deelnemers de meest succesvolle editie van ’t Festival tot nu toe.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is