N-VA pakt als eerste uit met volledige lijst.

Op 25 juni 2012

De N-VA heeft als eerste partij in Tervuren haar volledige lijst van kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen bekend gemaakt. Ook het verkiezingsprogramma werd goedgekeurd.

Lijsttrekker en voorzitter Jan Spooren (42) is erg tevreden: “Onze N-VA-leden keurden de lijst unaniem en met veel enthousiasme goed. De verschillende kandidaten zijn gemotiveerde Tervurenaars met goede ideeën uit al de deelgemeenten.”

De huidige mandatarissen, Hubert Keyaerts en Monica Bruylandt, duwen de lijst. “Op die manier kunnen we nieuw talent naar voor stuwen. Verjonging en vernieuwing zijn geen lege begrippen voor de N-VA”, zegt lijstduwer en OCMW-voorzitter Hubert Keyaerts. Vrouwelijke en mannelijke kandidaten volgen elkaar telkens op.

“Met deze ploeg willen we onze gemeente daadkrachtig en verantwoordelijk besturen. We streven naar een Tervuren op maat van haar inwoners. Via proactieve integratiemaatregelen en een structureel woonbeleid zullen we het Vlaams karakter van onze gemeente meer stimuleren”, aldus Jan Spooren.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is