N-VA Tervuren met eigen lijst naar gemeenteraadsverkiezingen 2012

Op 21 juli 2011

verkiezingenHet voltallig bestuur van N-VA Tervuren heeft formeel besloten om met een eigen lijst naar de  gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2012 te trekken. Het huidige kartel met CD&V wordt dus niet voortgezet tijdens de komende legislatuur.

‘Wij willen het nationale succes van de N-VA nu ook doortrekken naar het lokale niveau’ aldus voorzitter Jan Spooren. ‘Voor de toekomst van de partij is het van cruciaal belang dat de N-VA zich in zoveel mogelijk gemeenten stevig op de politieke kaart zet. Onze N-VA-afdeling in Tervuren gaat deze uitdaging in 2012 met veel enthousiasme aan’.

N-VA Tervuren heeft op korte tijd al heel wat nieuwe leden mogen verwelkomen, en beschikt nu over een uitgebreide bestuursploeg. De jaarlijkse eetdag en de ledensamenkomst ter gelegenheid van 11 juli waren zeer succesvol, de respons op onze aanwezigheid tijdens de jaarmarkt van Tervuren was zeer positief, en we hebben een gloednieuwe website. Kortom, onze afdeling is volop in bloei, en dan is het ook logisch dat we op eigen benen gaan staan.

‘Wij willen de kiezer meer duidelijkheid geven door alleen op te komen’, aldus voorzitter Spooren. De N-VA is toch wel een heel andere partij dan de CD&V, al hebben we uiteraard ook raakvlakken. Tervuren ligt bovendien in de Vlaamse rand, wat een uitgesproken Vlaams beleid absoluut noodzakelijk maakt. De N-VA kan op dit vlak zeker goede geloofsbrieven voorleggen, en zal de kiezer in 2012 bovendien ook duidelijk uitleggen hoe wij Tervuren op een consequente en rechtlijnige manier willen besturen.

‘Wij willen tot slot nog benadrukken dat dit een positieve keuze voor N-VA is, en geenszins een beslissing tegen CD&V. Bovendien zijn wij mensen van ons woord en zullen we onze engagementen in het huidige kartel blijven nakomen tot aan het einde van deze legislatuur. Op menselijk vlak hebben we met CD&V steeds goed samengewerkt en dat hopen we zo te houden,’ besluit Jan Spooren.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is